Hier ben je: Home » ArnhemVocaal.nl » Agenda

Concert- en activiteitenagenda

De agenda van ArnhemVocaal.nl staat open voor alle vocale activiteiten in Arnhem en omgeving. Je hier er terecht voor optredens, workshops en cursussen. Voeg een activiteit toe.

  • Vorige periode
  • november 2018
  • december 2018
  • januari 2019
  • februari 2019
  • maart 2019
  • Volgende periode
vrijdag 7 september 2018, 20:00uWorkshop
Open Avond
Binnenstadskoor Arnhem
Basisschool 'De Sterrenkring', Arnhem
Blekerstraat 2
Aanvang: 20:00 uur (zaal open: 19:45 uur)
Kaarten: aanmelden mag maar hoeft niet
Beschrijving:
Het BinnenStadsKoor (BSK), bestaande uit enthousiaste koorleden, zingt al meer dan 35 jaar, vanuit de betrokkenheid bij de samenleving.
Gerechtigheid, vrede, emancipatie, solidariteit en de zorg voor een gezond milieu, een humanistische en socialistische mens- en maatschappijvisie gelden als inspiratiebron. “Samen staan we sterk(er)” en het appèl dat gedaan wordt op de eigen inzet. Deze combinatie bepaalt het unieke karakter van het BSK.
Wil je ons koor wil leren kennen, sfeer proeven, of wil je onderzoeken of zingen in een koor iets voor je is: kom vrijblijvend een avond meezingen. Iedereen is welkom, met of zonder zangervaring.
Ons repertoire bestaat uit 4-stemmige wereldmuziek, maatschappelijk betrokken liederen, sfeer- en gelegenheidsmuziek. Als BSK leveren we regelmatig een bijdrage aan manifestaties en thema-avonden, speciale stads- of wijkactiviteiten, zoals b.v de jaarlijkse lichtjesavond op Moscowa, de Volkorenavond of de winteropening van het Openlucht Museum. We organiseren af en toe zelf concerten.
Dit onder de energieke leiding van onze dirigent Mathijs Dubbeldam.
Voel je je aangesproken, kom dan op onze OPEN AVOND van 7 september.